Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/users/olthaftp/olthaar.nl/class/Init.php on line 86
Olthaar Ontwerpen |projecten|van laboratorium naar keuken

van laboratorium naar keuken

 
 

gevarieerde werkomgeving

Volgens het concept ’Het Nieuwe Werken’ van Veldhoen + Company hebben wij voor Unilever Research de kantoren en laboratoria ontworpen in een werkomgeving, waar de scheiding tussen kantoor en laboratorium werd opgeheven.

Het project Culinary Center of Excellence omschreef de Unilever-doelstelling ‘marktgericht innoveren’, hetgeen door ons is vertaald in een interieur met lange zichtlijnen naar het omliggende polderlandschap als metafoor voor een weidse blik op de buitenwereld.

De steriele laboratoriumsfeer van voorheen is zo getransformeerd dat de productontwikkelaar zich tijdens zijn werk waant in de huiselijke omgeving van de Unilever-consument. De kantooromgeving is veranderd in een omgeving van ontmoeting en geconcentreerd werken.

opdrachtgever

Unilever

lokatie

Vlaardingen

procesfase

  • ontwerp
  • engineering
  • realisatie

project soort

interieur bestaande bouw

vloeroppervlak

1.000-5.000 m2

oplevering

2000

samenwerking

  • BinnenBuiten
  • Erco Interieurbouw
  • Veldhoen + Company



toepassingen