Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/users/olthaftp/olthaar.nl/class/Init.php on line 86
Olthaar Ontwerpen |projecten|gezamenlijke ruimte met veel licht en zicht

gezamenlijke ruimte met veel licht en zicht

 
 

Project

Samen wonen, met ruimte voor jezelf. En met andere gelijkgestemden.

Een aantal 60-plussers krijgt aan de keukentafel het idee om samen te gaan bouwen. Om zo met behoud van privacy samen oud te worden. De kernwaarden: elkaar stimuleren, helpen en rust te gunnen. 

De architectuur voegt zich in de dorpse omgeving (Boxmeer) en ademt een brabantse sfeer met een mediterane twinkeling. Een ontmoetingsruimte in de tuin vormt het hart van de huisvesting.

Als adviseur voor het totale project en als ontwerper van de ontmoetingsruimte, heeft Olthaar Ontwerpen met een warm hart bijgedragen aan dit project voor mensen die graag duurzaam willen leven wonen en leven.

opdrachtgever

Voormekaar

lokatie

Boxmeer

procesfase

  • ontwerp

project soort

exterieur en interieur nieuwbouw

vloeroppervlak

< 100 m2

oplevering

2007

samenwerking

  • Elemans-Postma-van den Hork







toepassingen