pool becomes an office

 
 
change characteristic property

The housing office and the house had indoor pool areas. The pool was in poor condition and it would cost this much energy to improve and onderhouden.Om to dismantle the pool was drained and covered. To prevent the water pressure would push up the legebad, it is filled with sand as pressure, then the space could be re-classified.

The house and the office embrace the garden. Following on from the inside is a huge terrace in the center of the building floating above the ground made. In the house by removing all interior walls, creating different "angles" and created atmosphere intimate spaces, which are openly connected with each other.

client

particulier

location

Schoonhoven

process stage

  • concept
  • ontwerp
  • engineering
  • realisatie

project type

interieur bestaande bouw

floor area

100-500 sqm

handing over

2002

collaborations

  • In Architectuur
  • Peltenburg Bouwmij



applications