Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/users/olthaftp/olthaar.nl/class/Init.php on line 86
Olthaar Ontwerpen |projects|joint space with light and vision

joint space with light and vision

 
 

Project

Living together, with space for yourslef. And with other like-mindedness.

The idea to build something, together with a group of senior citizens, lays on the kitchen table. To grow old together while maintaining your own privacy. Core values: Stimulating each other, helping and enjoying the peace.

The architecture fits into the village setting and breathes a Braband’s sphere, with a twinkling of the Mediterranean. The garden meeting place forms the heart of the housing project.

Olthaar Ontwerpen, as adviser for the complete project and as a designer for the meeting area has contributed whole-heartedly to a project for people with a love of living in a sustainable lifestyle.
 

client

Voormekaar

location

Boxmeer

process stage

  • ontwerp

project type

exterieur en interieur nieuwbouw

floor area

< 100 sqm

handing over

2007

collaborations

  • Elemans-Postma-van den Hork







applications